04 July 2010

Nu dan toch...

Update zaterdag 3 juli
Het warme weer gooide de plannen enorm in de war; toch nog veel visite op mijn verjaardag zelf en vrijdag was er geen land te bezeilen met onze kleine man. Het was ook echt veel te warm.

Jullie hebben natuurlijk nog wel iets tegoed...
True Random Number Generator

Min:
Max:
Result:
2
Powered by RANDOM.ORG

En nummer 2 is onze aller Lynda!!!! Ik ga eens even brainstormen voor een speciaal Lyndapakket ;-))

8 comments:

Weerspiegeling said...

och, ik ben veel te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag én met meer dan 100 blogjes!
Ook de felicitaties voor Lynda (die bofkont heeft 't 'm weer geflikt haha maar het is haar van harte gegungd hoor).
Succes met de laatste loodjes van je studie en dan fijn vakantie!!
groetjes,
Anita

Bo Butiek said...

Dat warme weer valt ook niet mee voor die kleintjes! En Lynda, het is haar van harte gegund, ze een zeker een van de actiefste dames in blogwereld!

Liefs Claudia

Kom Achterom said...

Gefeliciteerd hoor met je verjaardag.
en Lynda jij gefeliciteerd ik weet zeker dat het een top pakket gaat worden,
Ik wens je een hele fijne zondag
Yolanda

Lynda said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!! Nietsvermoedend kwam ik even kijken wat je dan toch nu weer vergeten was;)!....HEB IK GEWONNEN!!!!!!!!!!!!!!*TOINGTOINGTOING*.......*ZWEET*;)..........na een SUPERleuk weekend Haarlem is dit natuurlijk cherry on the pie!!!!!:D!
DANKJEWEL BETHJE!!!!

KUS
Lynda

the cardigan-inn said...

gefeliciteeerd!!!!

Sharda said...

Hey! Ik kwam op je blog terecht in mijn zoektocht naar het perfecte behang! De foto die helemaal boven aan je blog staat, waar jij op staat met een geweldig rozenbehang op de achtergrond.

Is dat ergens te koop? Of weet je het merk ofzo? Het is echt 100% wat ik zoek dus je zou me er echt heeeeel erg mee helpen!!

Hoop van je te horen!

Groetjes,

Sharda

Anonymous said...

Hoi Sharda,

Helaas kan ik je niet helpen, want het achtergrondje wat je ziet is geen behang maar een gordijn. Dit soort behang vind je nog wel eens, maar een identiek behangetje wordt moeilijk. Heb je al op swiet.nl gezcht? Die hebben een groot assortiment oud behang. Succes met je zoektocht!

Lynda said...

Bethje!!!! Ik weet geen andere weg dan deze om met je in contact te komen:).....ik heb je pakket ontvangen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kussenhoesjes zijn al gewassen en liggen te pronken op mn bank!!! wat zijn ze leuk! En de thee ruikt al hemels.....wil nog even niet drinken...dan is het weg he;)
Mandje, hartje en boeken hebben ook al een plekje gevonden, kortom..ben dr blij mee!!! THANKS!!!! Wanneer horen we weer eens wat van je? EN je "babyboy"!!;)

Liefs,
Lynda